Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 13 augusti 2010

ADHD


Nu går vi in på nästa ämne – ADHD

Killen har skrivit hur många pdf-filer som helst om denna läkemedelsindustri som vänder sig mot barn och deras föräldrar. Har du/känner du ett barn som har ADHD (och vem gör inte det idag, de flesta unga har väl minst en trebokstavsförkortning för att anses normala) – läs vad Janne skriver. Han verkar hyfsat påläst.

http://www.attention.se/ - en förening som tydligen sponsras av läkemedelsbolagen så att FLER använder deras mediciner.

Och här är Kloka Gubbens länk om samma ämne

samt en Harald Blomberg som tydligen är psykiatriker och författare. Han skriver bl a om mobilstrålning – då måste han vara en ganska omstridd herre
”Säkert vet du att politiker och myndigheter i Sverige är rörande överens om att mobilstrålning är helt ofarlig och inte kan utgöra någon risk för hälsa och välbefinnande. Det finns visserligen forskare som är av annan åsikt, men enligt Socialstyrelsen är det inte alls så att “forskarvärlden är delad i två läger ....det är ytterst få som hävdar att det finns risker förknippade med mobilbasstationer.”

Undrar hur länge han får behålla legitimationen med den attityden. Go Harald! Du med det vackra namnet!

samt föreningen Nya tidens barn - http://www.nyatidensbarn.se/

Det känns som att ju mer jag gräver desto mer skit under naglarna får jag. Som gammal nagelbitare är jag mån om mina idag ganska långa och fina naglar och gillar inte alls detta, men det måste fram, det måste ut, trollen ska ut i solen, då spricker de, kanske. Vi måste på något sätt stoppa detta vansinne som bara pågår, dag efter dag, år efter år.

Som Peter W säger: ”Vi har 30.000 studier om att Omega 3-fetter är nyttigt, vi behöver inte fler studier, vi behöver implementering.”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar