Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 13 augusti 2010

Kloka Gubben - en kunnig man ofta i blåsväder


Går igenom Kloka Gubbens webbaserade kurs i Ekologisk Medicin. Klart intressant, finns en massa länkar med matnyttigheter för mig att kunna och skrämmande fakta om skolmedicinens fatala misstag allt som oftast. Folk skriver också brev till Ulf och får svar, gratis, som han publicerar, men alla är inte likna öppna för den alternativa vården, ifrågasättanden av det som görs etc. Joo, han säljer produkter och böcker, egna och andras, jag har köpt de flesta. På något konstigt sätt måste väl han också överleva. Den alternativa vården kan inte vara ideell, då överlever inte dess utövare. Det kostar att studera. Läser man Ulfs bakgrund är den ganska både lång och imponerande. Han är långtifrån någon total hempulare. Jag var tvungen att dela med mig av en av de värsta. Och, som alla alternativa som sticker ut hakan så får han stryk så det visslar om allt som oftast, inkl Socialstyrelsen som säkert inte alls gillar det han gör. Heja Ulf! Stå på dig och fortsätt hjälpa sjuka människor!


Ett av breven som kommit in till honom, finns också många väldigt tacksamma personer. Men kunde inte undanhålla allmänheten detta.

Matvanor är känsliga saker
Hej mitt namn är --- . Det är rent jävla ljug på din sida, för att sälja dina produkter eller för att nära något begär av "medicinguru" som du har, det finns inga som helst vetenskapliga belägg för att "tarmförgiftning" ens skulle existera. att olika inflammatoriska sjukdomar i tarmen skulle ha något samband med kosten är rent skitsnack, t ex, fiberrik kost kan däremot, underlätta symtomen att som du säger "tarmförgiftning" skulle ligga bakom mentala störningar etc, är också fel det finns inga som helst samband. Hur förklarar du att inte halva västvärldens befolkning, får sådan hemsk "tarmförgiftning" och blir sjuka eftersom dom äter osunt de flesta... det du gör är att leka någon slags medicinsk "expert" du borde låta människor vara ifred, och låta dem nyttja våran riktiga sjukvård, du njuter av att folk tror att du är "kunnig" och vet hur man ska lösa deras problem, det du gör är att du "önsketänker" om olika teorier som någon flummig new-age anisse har hittat på, det finns inga andra sanningar än de vetenskapen kommit fram till.

SIEMS kommentar är överflödig”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar