Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 3 augusti 2010

Titeln Näringsterapeut devalverad

Hälsoakademin Europa, i samarbete med en av de ledande hälsotidningarna (men långt efter tidningen Hälsa) Må Bra anordnar en utbildning till Diplomerad Näringsterapeut, en vecka på Malaga. Kul, billigt (7.600 ex moms + resor och boende.
http://www.utbildning.se/Diplomerad_Naeringsterapeut_86359.htm

"Diplomerad Näringsterapeut
Utbildningen sker i samarbete med tidningen Må Bra. På ett inspirerande och enkelt sätt kommer du att få verktyg för att hjälpa människor att förändra sina vanor och den biologiska klockan. Är du redo att hänga med på ditt livs viktigaste resa med föreläsning i solen och på webben som ger dig insikt, inspiration och skratt. Test före och efter. Livskraft och supermat för den självläkande människan. Bli tio år yngre på tio veckor. Det är enklare än du tror!
Flyg och boende bekostas av dig själv men vi hjälper till att boka. Kontakta oss för vidare information. Kursmaterial och webbaserade föreläsningar ingår.""

Jag vet redan vad Nordiskt Näringscenter tycker om detta, deras utbildning till näringsterapeut, som ger medlemskap i NMTF är på två år - 357 timmar. Vad säger Sanna Ehdin om sitt uttryck och bok ”Den självläkande människan”? 

Må Bra borde veta bättre??? Och NMFT, vår förening, stoppa detta fusk med en titel som tyvärr inte är skyddad, men bör betyda något och inte vattnas ur totalt. BYT NAMN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar