Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 24 oktober 2010

Den illegala handeln med läkemedel måste stoppasMen, läs också kommentarerna – 131 i dag, frågan är het. Läkarna har för lite kunskap och för mycket makt. Läkemedelsverket särintressen, vems sida är de på, läkemedelsbolagens eller patienternas?

Konsumenternas kunskap om läkemedel och deras effekter på kroppen och hälsan är i dag inte tillräckligt stora för att man ska kunna göra ett korrekt val av läkemedelsbehandling.” Stämmer inte, idag vet ibland patienterna långt mer om sin sjukdom och olika läkemedel, senaste forskningsrönen, tillskott som underlättar, alternativ kost, aktuella artiklar i The Lancet än läkarna som ska kunna 400 olika sjukdomar har en chans att hinna med. Vi har tillgång till nätverk och utbyter ständigt information om vad som fungerar, vad som inte gör det. Vettiga läkare, bra mediciner, vitaminer m m.

Tusentals svenskar riskerar varje år sin hälsa när de handlar olagliga läkemedel via nätet.” Hundratusentals riskerar sin hälsa varje år inom sjukvården. Felaktig och/eller ingen vård dödar människor. Det är sällan de olagliga läkemedlen gör det.

Jag känner människor som handlar över Internet då läkarna inte är villiga att skriva en licensansökan på ett läkemedel de vet hjälper (NDT) i stället för det slentrianmässiga utskrivandet av Levaxin vid sköldkörtelsjukdom. Det köps över nätet, är OK prissatt och riktigt. Men, det gäller ju att veta var man ska köpa och inte göra det hejvilt utan kontakter. Då kan det verkligen vara gift eller sockerpiller. Själv har jag ”smugglat” mediciner från USA till folk i Sverige via England. Preparatet får säljas i EU, men Sverige har stoppat det. Människor som är sjuka och inte får hjälp blir desperata, hjälp dem i stället för ytterligare förbud. Förbjud örterna och jag kommer att göra allt i min makt att köpa hem dem, Norge, Schweiz, Internet. Dessutom, lägg pengarna på den mänskliga slavhandeln först! Den dödar klart fler!

”Medan den kunnige tvivlar är den okunnige tvärsäker.” Okänd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar