Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 10 oktober 2010

Campbells vattensoppa


Sambon skulle äta en snabb middag och hittade Campbells Classics kycklingsoppa i skåpet. Då han inte tyckte den smakade som den gjorde förut så började vi kontrollera innehållsförteckningen. Något har hänt det är då säkert.

Ingredienser: Vatten, vegetabilisk olja, modifierad majsstärkelse, vetemjöl, kycklingkött (2%), salt, grädde, skummjölkspulver, kycklingarom (innehåller ägg och vete), socker, vassleprotein (från mjölk), jästextrakt, lökpulver, kryddor, vitlök, färgämnen (betakaroten, paprikaextrakt). Salthalt tillagad 1,0%.

2% kyckling och så kallas den kycklingsoppa, inte undra på att de behöver smakförstärkare (jästextrakt), kycklingarom – från ägg och vete m m. Suck och stön! En till producent som inte hittar in på våra hyllor igen. Deras hummersoppa som en gång i tiden var riktigt god är också förändrad till all oigenkännlighet och smakar blää.

Koka en hel stor ekologisk kyckling med olika rotfrukter, grönsaker, färska örter, kryddor, salt, potatis. Låt svalna, frys in. Där har du kycklingsoppa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar