Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 25 januari 2012

Matförgiftad på La Famiglia, Stockholm - och de hör inte av sig!

I lördags när vi i snöstorm och utan bil tagit oss till Märsta, beställt och betalt en ny säng och  tagit oss hem igen skulle detta firas. La Famiglia var en otroligt god och trevlig restaurang på 90-talet och trots att förra gången för något år sedan inte precis var en höjdare, tänkte vi att dig går vi. Pasta Vongole samt ett glas rött vin för mig. Vinet var OK, 85:-, 25 grader varmt minst. Vongolen smakade oljig fisk - inte helgammal, men definitivt inte fräsch! Tänkte i mitt stilla sinne hur detta skulle gå, åt en del, lämnade resten. Sambons antipasto och kycklingpasto var OK respektive smaklös. Deras rivna ost var långtifrån parmesan, men OK. Servicen - njaa. Ingen dricks, vilket noterades surt. Några timmar senare började magen snurra. Fram till måndag kväll (alltså två dygn senare) mådde jag inte bra - sambon vägrade sova i samma rum pga rusande till toan och lukten jag producerade var femte minut. Uppblåst mage sover man inte så gott med.

Mejlade La Famiglia på måndagen när jag var uppe en stund. Inget svar. Gjorde också en anmälan till Stockholms stad - se länken samt recenserade dem på TripAdvisor.

http://www.stockholm.se/-/Tyck-till-om-stadens-service/?kategori=135543#feedback-selected

Mejlade på nytt igår, tisdag, inget svar (mitt mobilnummer finns i signaturen). Förklarade att jag var ytterst förvånad över att jag inte fått någon respons, att jag missat en dag på jobbet, och att jag tänkte gå vidare med mina klagomål om jag inte hörde något av dem.

Vilket jag nu gör idag - bloggar, lägger upp på Facebook och mejlar dem länken!

Skämda skaldjur kan man bli riktigt dålig av. Nu hamnade jag inte på sjukhus, men tappade två dgr helt i onödan, pga deras snåla eller slarviga kock!

Så, blir du matförgiftad på en restaurang, mejla och anmäl dem. Ta inte stillatigande bara emot! Jag vill inte ha någon som helst annan kompensation än 165:-, samma som pastan kostade. Varken mer eller mindre och aldrig besöka dem på nytt!! En trevlig kväll slutade i SKIT!!

1 kommentar:

  1. En artig man ringde idag - torsdag - från restaurangen. Tydligen hade ett par till blivit matförgiftade av just vongolena - från burk, så inte färska. Trodde att jag var en av dem som redan hört av sig. Innehållet ska nu testas och de lovat återkomma om vad det gav. Fortfarande glad att jag inte blev sjukare, men alltid arg över slarv i kök. Det är inte det man betalar dyra pengar för.

    SvaraRadera