Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 21 juli 2010

Doktor Honung - H3 bakterier

Doktor Honung - http://doktorhonung.se - mjölksyrabakterier i honungsbinas mage. Nyttigt, svensk forskning ligger bakom. Måste testas, har beställt en förpackning om 10 á 250:- inkl frakt. - De var urgoda och kändes bra att äta inför en tuff period - så jag köpte 30 stycken till.



Blogg: http://doktorhonung.blogg.se/



3 kommentarer:

  1. Fick ett majl, men kunde inte godkänna inlägget. Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Doktor Honung - H3 bakterier":

    "du kan lika gärna äta proviva eller annan produkt med mjölksyra bakterier, dessutom mycket billigare!

    Det finns ingen forskning som stödjer att dessa bakterier skulle vara speciellt nyttiga jämfört med andra mjölksyra bakterier, utan det spektakulära är att de är från bins mage. Men eftersom vi inte är bin så förstår jag inte själva approachen, så fortsätt ät mjölksyra bakterier men lurá inte dig själv att lägga ut hundratals kronor extra när det räcker med en bit surkål, lite yoghurt eller ett glas proviva."

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och här kommer svaret :)
      http://doktorhonung.blogspot.se/2015/11/antligen.html?m=1

      Jag visste det, men VETENSKAPEN, den heliga, måste liksom komma i kapp, vilket tar tid (och liv ;(

      Så forskning i all ära, men när 50% av den är fejkad (köpt), Lancets siffror, inte mina, så har jag liksom lite tappat tilltron till den. Har aldrig varit en skeptiker, men väl påläst!

      Radera
  2. Och Proviva har väldigt få bakterier mot andelen socker, så nej tack, jag äter inte vad som helst....

    SvaraRadera